Zavařování

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence – to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných...

Více o produktu >
319 
Běžná cena 399 
Ušetříte 20 %
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 399 Kč

Skladem, posíláme ihned

Doporučené tituly a kolekce

Více o produktu

Zavařování, domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence – to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma.

V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit.Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici), a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept na těstoviny s rajčatovým sugem, masové kuličky s kysaným zelím, koláč s ovocným džemem atd.). Samozřejmě nechybí ani obsáhlý servis o zavařování. Autorka kuchařky Katka Švejdová čtenářům nabízí jak klasiku, jako jsou recepty na ovocné džemy, kompoty anebo houby s octem, ale i něco nového a netradičního – třeba recept na korejské kimči, chutney, pickles apod.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol:

  • Ovoce

  • Zelenina

  • Maso & ryby

  • Ochucovadla & koření

  • Sirupy & likéry

  • Z mrazáku

  • Zásoby v kuchyni


Počet stran
160
Rok vydání
2017
Formát
21,5cm x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
800 g
Edice
Apetit edice I
EAN
9788087575178

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení