3 knihy - Sýry, Francie, Ryby

Původní cena: 879 Kč
ušetříte 190 Kč (22%)
689 Kč (vč. DPH)
ks
Skladem > 5 ks
Výrobce: Burda Praha, spol s.r.o.
Share on Google+

Popis produktu

Výhodná kolekce 3 knih za akční cenu a dopravou ZDARMA 
Co mají společného naše prababičky a šéfkuchaři nejlepších restaurací? Vaří podle sezony, a k tomu z lokálních surovin. Proto jsme pro vás připravili novou řadu kuchařek plnou skvělých sezonních receptů - Apetit sezona!

 

Sýry

Sýrů jsou na světě stovky druhů a receptů se sýry je ještě víc! Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit tak obsahuje 130 pečlivě vybraných a otestovaných receptů na nejrůznější pokrmy obsahující větší či menší množství různých druhů sýra – od předkrmů po dezert.

 V knize najdete klasiku všech klasik – nakládaný hermelín, smažený sýr, omáčku quatro formaggi, ale i brynzové halušky či sýrové suflé. Nechybějí ani polévky, sýrové pomazánky nebo sendviče, které zaženou malý hlad, křupavé saláty, kterým sýry dodaly nový rozměr, anebo světově proslulý cheesecake. Dozvíte se také, jak si vyrobit domácí čerstvý sýr, arabský sýr labne či ricottu, jak sýry skladovat i jak a s čím je servírovat…

Kniha o 160 stranách je rozdělená do osmi kapitol a obsahuje ty nejlepší sýrové recepty, které jsme v redakční kuchyni Apetitu uvařili a ochutnali:

 

Sýr v hlavní roli 
Polévky 
Téměř bez masa 
Hlavní chod 
Saláty & chuťovky 
Na malý hlad 
Dezerty 
Servis

 

Francie

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek – kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní!
 

Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine, jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny – jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, crème brȗlée, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte Tatin…) 

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno), a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi.

 

Ryby

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! 
160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol:

Polévky 
Filety & celé ryby 
Bez kostí 
Plody moře 
Grilování 
Z konzervy 
Delikatesy 
Servis

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.