Honzo, vstávej! aneb Vaříme česky od rána do večera (Edice Apetit na cestách - Česko)

Původní cena: 329 Kč
ušetříte 83 Kč (25%)
246 Kč (vč. DPH)
ks
Skladem > 5 ks
Výrobce: Burda Praha, spol s.r.o.
Počet stran:160
Rok vydání:2014
Formát:21,5 x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk:čeština
Hmotnost:800 g
EAN:9788087575192
ISBN:978-80-87575-19-2
Dodání:expedujeme do 1 pracovního dne
Share on Google+

Popis produktu

Všude dobře, doma nejlíp… Po kuchařce věnované italské, francouzské, asijské a řecké kuchyni je tady další přírůstek do edice Apetit na cestách – kuchařka plná tradičních českých receptů.
Najdete v ní ty nejlepší recepty na pokrmy, které všichni milujeme a které voní dětstvím: na husté polévky, vývar s játrovými knedlíčky, luxusní svíčkovou, kuře na paprice, buřtguláš, ovocné knedlíky jako od babičky, koláče s drobenkou… Všechny jsou vyladěné k dokonalosti v redakční kuchyni Apetitu a doplněny tipy a triky od známých šéfkuchařů.

Kniha o 160 stranách je rozdělena do sedmi kapitol. Najdete v ní recepty na polévky, omáčky & knedlíky, masité pokrmy (pečenou kachnu, vepřo knedlo zelo, sekanou, karbanátky…), známé šlágry, jako je české rizoto, bramborák, knedlíky s uzeným masem, čočka nakyselo, ale i něco na zub – nepřekonatelné chlebíčky, játrovou paštiku a domácí housky, pomazánky… Nechybí ani hlavní sladká jídla, která nemají v žádné jiné kuchyni obdoby, a všemi generacemi milované moučníky, jako jsou bublanina, mramorová bábovka, jablečný štrúdl, makový závin…

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a používat typicky české suroviny, něco málo z historie a ze života gastrovelikánů, např. V. Vrabce, M. D. Rettigové, A. Kejřové a dalších.

Vychutnejte si s námi to nejlepší z naší kuchyně!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.