Ryby

Hodnocení

nakladatel
Burda International CZ s.r.o.

Nově i v praktickém malém formátu a měkké vazbě - sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí,...

Více o produktu >
139 
Běžná cena 199 
Ušetříte 30 %
Nejnižší cena 30 dní před slevou: 199 Kč

Koncept

Více o produktu

Nově i v praktickém malém formátu a měkké vazbě - sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla bez kostí, využívat konzervované ryby a zpracovat plody moře. Z receptů a doporučení si vyberou ti, kteří s rybami a mořskými plody teprve chtějí začít i ti, kteří je už dávno pravidelně připravují a hledají nové nápady. Lovte a vařte s chutí! 160 stran pečlivě vybraných a redaktorkami Apetitu vyzkoušených receptů je rozděleno do 8 kapitol: Polévky Filety & celé ryby Bez kostí Plody moře Grilování Z konzervy Delikatesy Servis

Počet stran
160
Rok vydání
2016
Formát
18,3 x 21 cm, měkká knižní vazba
Jazyk
čeština
Hmotnost
400 g
Edice
Apetit miniedice
ISBN
978-80-87575-53-6
EAN
9788087575536

Komentáře a hodnocení

Chcete přidat komentář?

Hodnocení

Produkt zatím nemá hodnocení