Sváteční menu: Od polévky po dezert (Apetit edice I. - 17)

Původní cena: 299 Kč
ušetříte 120 Kč (40%)
179 Kč (vč. DPH)
ks
Skladem > 5 ks
Výrobce: Burda Praha, spol s.r.o.
Počet stran:160
Rok vydání:2014
Formát:21,5 x 24,5 cm, pevná knižní vazba
Jazyk:čeština
Hmotnost:800 g
EAN:9788087575215
ISBN:978-80-87575-21-5
Dodání:expedujeme do 1 pracovního dne
Share on Google+

Popis produktu

Ve čtyřech tematicky rozdělených kapitolách vám nabízíme 103 receptů na dokonale vyladěná menu o několika chodech a pro každou příležitost – klasiku na neděli, na Velikonoce, vánoční svátky, svatbu, Nový rok i menu, které zvládnete uvařit na chalupě, či pořádnou hostinu pod širým nebem. Jedno menu je klasické a hotové do 30 minut, další nové a svěží, jiné opulentní… Recepty si tu vyberou všichni – začátečníci i pokročilí, milovníci české i světové kuchyně. A pamatujeme i na vegetariány.

Kuchařka má 160 stran a je rozdělena do 4 větších kapitol: Rodinný oběd (klasika s pečeným kuřetem, menu podle šéfkuchaře), Svátky (Vánoce, Velikonoce, Nový rok), S přáteli u stolu (Valentýn, silvestr, dámská jízda, BBQ) a Letem světem – menu inspirované cizinou (italské menu, francouzské, mexické, americké díkůvzdání, španělské tapas, oslava čínského nového roku…).

Všechny recepty jsou pečlivě vybrané redaktorkami Apetitu a doplněné tipy a triky známých šéfkuchařů. A všechny stojí za vyzkoušení!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.